Historien bag

Herunder kan du læse lidt om baggrunden for Herborg Smede- & maskinforretning.

Oluf Poulsen

I 1975 overtog Oluf Poulsen Herborg Smede, som på daværende tidspunkt lå midt i Herborg by. John Deere forhandlingen startede i 1976, hvor Oluf efter samtale med den daværende John Deere importør blev John Deere forhandler.

Kort tid efter blev værkstedet i Herborg by for lille, hvorefter der blev bygget et nyere værksted uden for byen, hvor firmaet ligger den dag i dag.

Forretningen udvides

Der blev i år 2001 fortaget et generationsskifte, og det var her Keld Andersen og Jens Poulsen blev medejer.

1/1-2012 køber Herborg Smede- & Maskinforretning, Farre Smede- & Maskinforretning, hvis nuværende ejere bliver medejere af den nye SUPER-forretning med John Deere-forhandling.

Forretningen dækker over et geografisk område, der strækker sig op langs vestkysten til Thyborøn over Struer, Holstebro, Skive videre over Haderup til Bording og skråt ned til Juelsminde og Vejle. Området omfatter også byer som Hegnsvig, Vorbasse og Nr. Nebel.

Hovedafdelingen

Hovedafdelingen ligger i Herborg, foruden forretningen i Farre, er der etableret et nyt service- og salgssted i Struer.

John Deere-forhandlingen omfatter både landbrugsmaskiner og have-, vej- og parkmaskiner i området.

Hos Herborg Smede- & maskinforretning har vi stor erfaring og er specialister i reparationer og vedligehold af alt indenfor John Deere, samt alle andre landbrugsmaskiner.

Værdier & visioner

Vores værksteder består af dygtige montører, som har en bred og solid erfaring, og er under konstant efteruddannelse for at være på forkant med den moderne teknologiske udvikling. På den måde yder de på hver deres felt, den bedste mulige service og har en professionel og seriøs indstilling til opgaverne.

Fleksibilitet og kvalitet er nøgleordene for vor eksistens. Vi ønsker, at tilpasse os den individuelle kundes ønsker og behov, hvorfor vi også stiller store krav til vore leverandører, så vi kan føre vores visioner ud i livet.

Op
KONTAKT
close slider

    Kontakt os

    97 17 28 66